Ця страва виручить, якщо треба зробити смачну вечерю і таку, щоб нагодувати всю родину. Картоплю за цим рецептом із задоволенням їдять не лише дорослі, а й дітлахи.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо можна використовувати будь-яке. Нарізаємо його шматочками або соломкою, обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю рафінованої олії. Увага! – обсмажуємо хвилин десять на сильному вогні, постійно помішуючи, щоб усі шматочки прихопилися з усіх боків.
Дрібно нарізану картоплю висипаємо до м’яса, перемішуємо і потім періодично помішуючи, просмажуємо хвилин п’ятнадцять.
Всипаємо на сковорідку з картоплею нарізану чверть кільцями цибулю, за бажанням можна додати часнику. Не забуваємо посолити до смаку. Далі перемішуємо і прожарюємо ще кілька хвилин.
Картопля та м’ясо практично готові. Укладаємо зверху скибочки помідорів, посипаємо трохи сиром. Закривши кришкою, зменшуємо вогонь і на середньому нагріванні готуємо ще трохи до розплавлення сиру.
Найсмачніша а-ля французька картопля готова! Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…