Ця страва виручить, якщо треба зробити смачну вечерю і таку, щоб нагодувати всю родину. Картоплю за цим рецептом із задоволенням їдять не лише дорослі, а й дітлахи.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо можна використовувати будь-яке. Нарізаємо його шматочками або соломкою, обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю рафінованої олії. Увага! – обсмажуємо хвилин десять на сильному вогні, постійно помішуючи, щоб усі шматочки прихопилися з усіх боків.
Дрібно нарізану картоплю висипаємо до м’яса, перемішуємо і потім періодично помішуючи, просмажуємо хвилин п’ятнадцять.
Всипаємо на сковорідку з картоплею нарізану чверть кільцями цибулю, за бажанням можна додати часнику. Не забуваємо посолити до смаку. Далі перемішуємо і прожарюємо ще кілька хвилин.
Картопля та м’ясо практично готові. Укладаємо зверху скибочки помідорів, посипаємо трохи сиром. Закривши кришкою, зменшуємо вогонь і на середньому нагріванні готуємо ще трохи до розплавлення сиру.
Найсмачніша а-ля французька картопля готова! Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…