Ця страва виручить, якщо треба зробити смачну вечерю і таку, щоб нагодувати всю родину. Картоплю за цим рецептом із задоволенням їдять не лише дорослі, а й дітлахи.
Інгредієнти:
- М’ясо будь-яке – 300 г
- Картопля – приблизно 850-900 г
- Цибулина
- Часник за бажанням
- Помідор та трохи тертого сиру
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
М’ясо можна використовувати будь-яке. Нарізаємо його шматочками або соломкою, обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю рафінованої олії. Увага! – обсмажуємо хвилин десять на сильному вогні, постійно помішуючи, щоб усі шматочки прихопилися з усіх боків.
Дрібно нарізану картоплю висипаємо до м’яса, перемішуємо і потім періодично помішуючи, просмажуємо хвилин п’ятнадцять.
Всипаємо на сковорідку з картоплею нарізану чверть кільцями цибулю, за бажанням можна додати часнику. Не забуваємо посолити до смаку. Далі перемішуємо і прожарюємо ще кілька хвилин.
Картопля та м’ясо практично готові. Укладаємо зверху скибочки помідорів, посипаємо трохи сиром. Закривши кришкою, зменшуємо вогонь і на середньому нагріванні готуємо ще трохи до розплавлення сиру.
Найсмачніша а-ля французька картопля готова! Смачного!