Нове

Картопля по-французьки на сковороді – як легко приготувати смачну вечерю для всієї родини

Ця страва виручить, якщо треба зробити смачну вечерю і таку, щоб нагодувати всю родину. Картоплю за цим рецептом із задоволенням їдять не лише дорослі, а й дітлахи.

Інгредієнти:

  • М’ясо будь-яке – 300 г
  • Картопля – приблизно 850-900 г
  • Цибулина
  • Часник за бажанням
  • Помідор та трохи тертого сиру
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

М’ясо можна використовувати будь-яке. Нарізаємо його шматочками або соломкою, обсмажуємо на сковорідці з невеликою кількістю рафінованої олії. Увага! – обсмажуємо хвилин десять на сильному вогні, постійно помішуючи, щоб усі шматочки прихопилися з усіх боків.

Дрібно нарізану картоплю висипаємо до м’яса, перемішуємо і потім періодично помішуючи, просмажуємо хвилин п’ятнадцять.

Всипаємо на сковорідку з картоплею нарізану чверть кільцями цибулю, за бажанням можна додати часнику. Не забуваємо посолити до смаку. Далі перемішуємо і прожарюємо ще кілька хвилин.

Картопля та м’ясо практично готові. Укладаємо зверху скибочки помідорів, посипаємо трохи сиром. Закривши кришкою, зменшуємо вогонь і на середньому нагріванні готуємо ще трохи до розплавлення сиру.

Найсмачніша а-ля французька картопля готова! Смачного!

 

Нове

Популярне