Ви можете насолоджуватися нею як закуска або подавати з гарніром як основну страву. Ви можете використовувати цей рецепт, щоб приготувати картоплю фрі самостійно у духовці. Віна не тільки неймовірно смачна, але й містить мало жиру.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю очистіть, наріжте брусочками завтовшки близько 1 см і промийте під проточною холодною водою, щоб змити крохмаль.
Покладіть картопляні палички на чистий рушник та обсушіть.
Тепер помістіть картопляні палички у велику миску, посипте кукурудзяним крохмалем і добре перемішайте, відкидаючи зайвий крохмаль, щоб кожна паличка була покрита.
Додайте до картопляних паличок олію та сіль і ретельно перемішайте.
Розкладіть картопляні палички на деко, застеляному пергаментом для випічки, так, щоб вони не перекривали один одного і не стикалися, і запікайте у попередньо розігрітій до 220 ° C духовці протягом приблизно 25 хвилин, перевернувши їх один раз після перших 15 хвилин.
Наша домашня картопля фрі готова! Їмо гарячою одразу після випічки.
Смачного
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…