Ви можете насолоджуватися нею як закуска або подавати з гарніром як основну страву. Ви можете використовувати цей рецепт, щоб приготувати картоплю фрі самостійно у духовці. Віна не тільки неймовірно смачна, але й містить мало жиру.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю очистіть, наріжте брусочками завтовшки близько 1 см і промийте під проточною холодною водою, щоб змити крохмаль.
Покладіть картопляні палички на чистий рушник та обсушіть.
Тепер помістіть картопляні палички у велику миску, посипте кукурудзяним крохмалем і добре перемішайте, відкидаючи зайвий крохмаль, щоб кожна паличка була покрита.
Додайте до картопляних паличок олію та сіль і ретельно перемішайте.
Розкладіть картопляні палички на деко, застеляному пергаментом для випічки, так, щоб вони не перекривали один одного і не стикалися, і запікайте у попередньо розігрітій до 220 ° C духовці протягом приблизно 25 хвилин, перевернувши їх один раз після перших 15 хвилин.
Наша домашня картопля фрі готова! Їмо гарячою одразу після випічки.
Смачного
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…