Ви можете насолоджуватися нею як закуска або подавати з гарніром як основну страву. Ви можете використовувати цей рецепт, щоб приготувати картоплю фрі самостійно у духовці. Віна не тільки неймовірно смачна, але й містить мало жиру.
Інгредієнти:
- 1 кг картоплі;
- 3 ст.л ложки рослинної олії;
- 2 ст.л ложки кукурудзяного крохмалю;
- сіль за смаком.
Приготування:
Картоплю очистіть, наріжте брусочками завтовшки близько 1 см і промийте під проточною холодною водою, щоб змити крохмаль.
Покладіть картопляні палички на чистий рушник та обсушіть.
Тепер помістіть картопляні палички у велику миску, посипте кукурудзяним крохмалем і добре перемішайте, відкидаючи зайвий крохмаль, щоб кожна паличка була покрита.
Додайте до картопляних паличок олію та сіль і ретельно перемішайте.
Розкладіть картопляні палички на деко, застеляному пергаментом для випічки, так, щоб вони не перекривали один одного і не стикалися, і запікайте у попередньо розігрітій до 220 ° C духовці протягом приблизно 25 хвилин, перевернувши їх один раз після перших 15 хвилин.
Наша домашня картопля фрі готова! Їмо гарячою одразу після випічки.
Смачного