Ви коли-небудь мріяли про той неповторний смак картоплі фрі, який ви зазвичай знаходите тільки в закладах швидкого харчування? Тепер у вас є можливість поринути в цей смак, готуючи її вдома.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігріваємо у товстостінній каструлі рослинну олію до кипіння. Поки олія нагрівається, нарізаємо очищену та вимиту картоплю соломкою. Розмір – трошки більший, ніж готова картопля фрі. Підсолюємо нарізану картоплю та залишаємо її висохнути. Якщо на картоплі залишаться краплі води, то при поглибленні в олію ви побачите справжній феєрверк. Коли олія закипить, опускаємо нарізану картоплю в неї. Смажимо 3-4 хвилини, а потім виймаємо за допомогою шумівки. Хрустка, але м’яка всередині картопля фрі готова, і вам не знадобиться жодна фритюрниця. Залишається лише зачекати, поки олія стече з картоплі, і ви можете подавати її з кетчупом чи вашим улюбленим соусом.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…