Капустяний пиріг з лавашем – це чудовий варіант смачної та ситної страви, яка прекрасно підійде як для сімейного обіду, так і для святкового застілля. Цей рецепт вражає своєю простотою та швидкістю приготування, а його смакові якості вразять навіть найвибагливіших гурманів. Завдяки легкості виконання та доступності інгредієнтів, ви зможете швидко приготувати цей смачний пиріг для всієї родини та отримати незабутнє задоволення від кожного ковтка!
Інгредієнти:
Приготування:
Нашинкуйте капусту та тушкуйте на сковороді протягом 30 хвилин. У миску розбийте декілька курячих яєць та додайте йогурт. Збийте всі інгредієнти до однорідності, додайте сіль і перець. Один лаваш розірвіть на невеликі шматочки та додайте в яєчну суміш. У форму для духовки покладіть лаваш, згорніть у “розочки” та додайте капусту. Поверх капусти викладіть лаваш з яєчною сумішшю. За бажання можна посипати насінням кунжуту та льону. Запікайте пиріг у духовці 20–25 хвилин при температурі 180 ºC.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…