Капустяний пиріг з лавашем – це чудовий варіант смачної та ситної страви, яка прекрасно підійде як для сімейного обіду, так і для святкового застілля. Цей рецепт вражає своєю простотою та швидкістю приготування, а його смакові якості вразять навіть найвибагливіших гурманів. Завдяки легкості виконання та доступності інгредієнтів, ви зможете швидко приготувати цей смачний пиріг для всієї родини та отримати незабутнє задоволення від кожного ковтка!
Інгредієнти:
- Капуста — 300 г
- Лаваш — 2 шт
- Яйця — 2 шт
- Йогурт — 70 мл
- Олія рослинна — 2 ст. л
- Сіль, перець — на смак
Приготування:
Нашинкуйте капусту та тушкуйте на сковороді протягом 30 хвилин. У миску розбийте декілька курячих яєць та додайте йогурт. Збийте всі інгредієнти до однорідності, додайте сіль і перець. Один лаваш розірвіть на невеликі шматочки та додайте в яєчну суміш. У форму для духовки покладіть лаваш, згорніть у “розочки” та додайте капусту. Поверх капусти викладіть лаваш з яєчною сумішшю. За бажання можна посипати насінням кунжуту та льону. Запікайте пиріг у духовці 20–25 хвилин при температурі 180 ºC.