І знову думаєте, що приготувати на вечерю? Я до вас як раз з рецептом для смачної і корисної вечері для всієї родини. А пропоную я вам приготувати капустяні оладки з фаршем. Виходять дуже смачні, соковиті котлетки на вечерю.
Інгредієнти:
Приготування:
Готуємо всі інгредієнти за списком і йдемо готувати смачну вечерю для родини.
500 г капусти тонко нашаткувати і натираємо 1 моркву. Моркву з капустою відправляємо на сковороду, солимо і тушкуємо до готовності. Готову тушковану капусту охолоджуємо.
До тушкованої капусти додаємо 2 яйця, 200 мл кефіру.
Туди ж 400 г фаршу, сіль і спеції за смаком і 6 ст.л борошна. Борошно може бути будь-яке. Добре все це перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин.
Викладаємо капустяні оладки з фаршем на розігріту сковороду. Смажимо під кришкою на невеликому вогні. Якщо ви боїтеся, що фарш в оладках не встигне приготуватися, то просто складіть оладки і запікайте їх 15 хвилин. Але я скажу, що у мене все встигло приготуватися, фарш залишився соковитим.
Готові капустяні оладки подаємо зі сметаною або свіжим салатом.
Яскраві, соковиті, корисні і дуже смачні оладки з капусти і фаршу. Для осінньої вечері класний варіант.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…