Незвичайна, ніжна та дуже смачна закуска, яка подобається всім, навіть не любителям капусти! Хто пробує вперше, навіть не здогадуються одразу, що у серединці капуста. Готується дуже просто і з’їдається миттєво.
Інгредієнти:
Приготування:
З качана капусти вирізаємо качан, опускаємо в киплячу підсолену воду і варимо 3-5 хвилин. Під час варіння відокремлюємо листя (капустяне листя має добре проваритися. Якщо капуста жорстка, то варимо капусту довше).
Беремо невелику миску, додаємо яйця, викладаємо майонез і добре перемішуємо всі інгредієнти віночком до однорідної маси.
Всипаємо борошно, додаємо чорний мелений перець за смаком і ретельно перемішуємо віночком до однорідності.
Капустяне листя нарізаємо невеликими шматочками.
Розігріваємо сковороду, додаємо олію. Обмочуємо кожен шматочок капусти в кляр і викладаємо на сковороду обсмажуватись.
Обсмажуємо на середньому вогні із двох сторін до золотистого кольору (приблизно по одній хвилині з кожного боку).
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…