А взагалі цю запіканку можна і без м’яса зробити – теж буде дуже смачно! Або замість м’яса додати гриби – варіацій багато і завжди смачно!
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту ділимо на 4 частини, вирізаємо качан. Потім кожну частину ріжемо крупно і укладаємо в каструлю.
Заливаємо водою, солимо і варимо після закипання хвилин 15.
Поки варитися капуста, обсмажуємо на сковороді фарш і подрібнену цибулю. Смажимо 5-7 хвилин.
Потім додаємо сіль та спеції на смак, сметану, томатну пасту і тушкуємо ще кілька хвилин.
Капусту відкидаємо на друшляк і починаємо збирати запіканку:
Форму для випічки гарненько змащуємо вершковим маслом, посипаємо панірувальними сухарями і викладаємо капусту, зверху розподіляємо начинку з фаршу, потім знову капусту і так повторюємо кілька разів.
Верхнім шаром має бути капуста. Посипаємо тертим сиром, прикриваємо форму фольгою та запікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин. За 7 хвилин до готовності фольгу можна зняти, щоби сир підрум’янився.
Смачна та ситна капустяна запіканка готова! Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…