Хочу з вами поділитися рецептом смачної запіканки на вечерю. Пропоную приготувати капустяну запіканку з фаршем. Це смачна та корисна вечеря для всієї родини. Простий та доступний рецепт, який я часто готую. Якщо думаєте, що приготувати на вечерю, ловіть ідею.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку нашаткуємо 600 г капусти. Потім заливаємо її окропом і залишаємо на 20 хвилин.
1 моркву натираємо на великій тертці та обсмажуємо до м’якості. Можна додати цибулю.
Готуємо заливку для запіканки. Перемішуємо: 3 яйця, 100 г сметани, сіль та спеції.
Після того, як капуста настоялася, зливаємо воду і капусту добре віджимаємо.
До капусти додаємо готову моркву, подрібнену зелень, 350 г фаршу, сіль та спеції за смаком. Все добре перемішуємо. Вливаємо сметано-яєчну заливку та ще раз перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо олією. Перекладаємо масу для запіканки. Ставимо запікатись у розігріту духовку до 180 С на 45-50 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…