Хочу з вами поділитися рецептом смачної запіканки на вечерю. Пропоную приготувати капустяну запіканку з фаршем. Це смачна та корисна вечеря для всієї родини. Простий та доступний рецепт, який я часто готую. Якщо думаєте, що приготувати на вечерю, ловіть ідею.
Інгредієнти:
- Капуста – 600 г
- Фарш – 350 г
- Морква – 1-2 шт
- Яйця – 3 шт
- Сметана – 100 г
- Сіль
- Спеції
Приготування:
Для початку нашаткуємо 600 г капусти. Потім заливаємо її окропом і залишаємо на 20 хвилин.
1 моркву натираємо на великій тертці та обсмажуємо до м’якості. Можна додати цибулю.
Готуємо заливку для запіканки. Перемішуємо: 3 яйця, 100 г сметани, сіль та спеції.
Після того, як капуста настоялася, зливаємо воду і капусту добре віджимаємо.
До капусти додаємо готову моркву, подрібнену зелень, 350 г фаршу, сіль та спеції за смаком. Все добре перемішуємо. Вливаємо сметано-яєчну заливку та ще раз перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо олією. Перекладаємо масу для запіканки. Ставимо запікатись у розігріту духовку до 180 С на 45-50 хвилин.
Смачного!