Смачна і соковита м’якоть кабачків в кремоподібну сирному соусі – оригінальний гарнір до різних м’ясних страв. Під сирною скоринкою всі складові запіканки залишаться соковитими і м’якими. Це недороге блюдо вегетаріанської кухні порадує вас чудовим ароматом.
Інгредієнти:
Склад сирного соусу:
Приготування:
Кабачки вимити, видалити обидва кінці і нарізати скибочками максимум 1 см. Посолити і залишити на 10 хв для виділення соку. Потім зайву вологу прибрати паперовим рушником.
Головку цибулі очистити і нарізати дрібними кубиками.
Розігріти у великій сковороді оливкову олію і обсмажити в ній цібулю. Додати очищені і роздавлені зубчики часнику. Покласти в сковороду скибочки кабачків і продовжити обсмажування ще кілька хвилин. Посипати зеленню, додати сіль і чорний перець.
Потримати на середньому вогні 3 хвилини і викласти продукти в форму.
Для приготування соусу потрібно натерти 200 г сиру на великій тертці, обірвати листочки з розмарину і дрібно їх порубати. Інгредієнти перемішати, додати сметану, солодкий перець, посолити і поперчити за смаком.
Розігріти духовку до 200 С. Полити сирною масою овочі і запікати їх протягом 35 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипати страву сиром який залишився.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…