Смачна і соковита м’якоть кабачків в кремоподібну сирному соусі – оригінальний гарнір до різних м’ясних страв. Під сирною скоринкою всі складові запіканки залишаться соковитими і м’якими. Це недороге блюдо вегетаріанської кухні порадує вас чудовим ароматом.
Інгредієнти:
Склад сирного соусу:
Приготування:
Кабачки вимити, видалити обидва кінці і нарізати скибочками максимум 1 см. Посолити і залишити на 10 хв для виділення соку. Потім зайву вологу прибрати паперовим рушником.
Головку цибулі очистити і нарізати дрібними кубиками.
Розігріти у великій сковороді оливкову олію і обсмажити в ній цібулю. Додати очищені і роздавлені зубчики часнику. Покласти в сковороду скибочки кабачків і продовжити обсмажування ще кілька хвилин. Посипати зеленню, додати сіль і чорний перець.
Потримати на середньому вогні 3 хвилини і викласти продукти в форму.
Для приготування соусу потрібно натерти 200 г сиру на великій тертці, обірвати листочки з розмарину і дрібно їх порубати. Інгредієнти перемішати, додати сметану, солодкий перець, посолити і поперчити за смаком.
Розігріти духовку до 200 С. Полити сирною масою овочі і запікати їх протягом 35 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипати страву сиром який залишився.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…