Таке ситне блюдо з кабачків готується неймовірно швидко і просто. Але, незважаючи на це, воно здатне задовольнити запити навіть найвимогливіших гурманів.
Продукти:
Наріжте кабачки кільцями товщиною 1,5-2 см.
Якщо є необхідність, зріжте шкірку перед нарізкою.
Видаліть у кабачків серцевину.
При бажанні використовуйте її для приготування фаршу, провернув разом з м’ясом в м’ясорубці.
Наповніть середину кожного колечка фаршем.
Для кляру збийте яйця з молоком, потім додайте сіль і перець.
Кожне колечко кабачка обваляйте в борошні, потім вмочіть в яєчну суміш і гарненько обсмажте з двох сторін.
Оскільки всередині кабачка сире м’ясо, необхідно готувати цю страву на середньому вогні близько 15-20 хвилин.
Краще накрити сковорідку кришкою.
Смачного!
Також читайте: ТОП-10 СМАЧНИХ НАЧИНОК ДЛЯ ТАРТАЛЕТОК ТА ВОЛОВАНІВ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…