Таке ситне блюдо з кабачків готується неймовірно швидко і просто. Але, незважаючи на це, воно здатне задовольнити запити навіть найвимогливіших гурманів.
Продукти:
Наріжте кабачки кільцями товщиною 1,5-2 см.
Якщо є необхідність, зріжте шкірку перед нарізкою.
Видаліть у кабачків серцевину.
При бажанні використовуйте її для приготування фаршу, провернув разом з м’ясом в м’ясорубці.
Наповніть середину кожного колечка фаршем.
Для кляру збийте яйця з молоком, потім додайте сіль і перець.
Кожне колечко кабачка обваляйте в борошні, потім вмочіть в яєчну суміш і гарненько обсмажте з двох сторін.
Оскільки всередині кабачка сире м’ясо, необхідно готувати цю страву на середньому вогні близько 15-20 хвилин.
Краще накрити сковорідку кришкою.
Смачного!
Також читайте: ТОП-10 СМАЧНИХ НАЧИНОК ДЛЯ ТАРТАЛЕТОК ТА ВОЛОВАНІВ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…