Нове

Кабачки з м’ясом в клярі

Таке ситне блюдо з кабачків готується неймовірно швидко і просто. Але, незважаючи на це, воно здатне задовольнити запити навіть найвимогливіших гурманів.

Продукти:

  • 2-3 молодих кабачки
  • 300 гр м’яса (можна брати будь-яке м’ясо на свій смак)
  • 1/4 ч. ложки солі
  • 1/4 ч. ложки перцю
  • 2 ст. ложки борошна
  • 2 курячих яйця
  • 3 ч. Ложки молока

Як приготувати кабачки з м’ясом в клярі:

Наріжте кабачки кільцями товщиною 1,5-2 см.

Якщо є необхідність, зріжте шкірку перед нарізкою.

Видаліть у кабачків серцевину.

При бажанні використовуйте її для приготування фаршу, провернув разом з м’ясом в м’ясорубці.

Наповніть середину кожного колечка фаршем.

Для кляру збийте яйця з молоком, потім додайте сіль і перець.

Кожне колечко кабачка обваляйте в борошні, потім вмочіть в яєчну суміш і гарненько обсмажте з двох сторін.

Оскільки всередині кабачка сире м’ясо, необхідно готувати цю страву на середньому вогні близько 15-20 хвилин.

Краще накрити сковорідку кришкою.

Смачного!

Також читайте: ТОП-10 СМАЧНИХ НАЧИНОК ДЛЯ ТАРТАЛЕТОК ТА ВОЛОВАНІВ

Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.

Джерелоfacedobra

Нове

Популярне