Таке ситне блюдо з кабачків готується неймовірно швидко і просто. Але, незважаючи на це, воно здатне задовольнити запити навіть найвимогливіших гурманів.
Продукти:
- 2-3 молодих кабачки
- 300 гр м’яса (можна брати будь-яке м’ясо на свій смак)
- 1/4 ч. ложки солі
- 1/4 ч. ложки перцю
- 2 ст. ложки борошна
- 2 курячих яйця
- 3 ч. Ложки молока
Як приготувати кабачки з м’ясом в клярі:
Наріжте кабачки кільцями товщиною 1,5-2 см.
Якщо є необхідність, зріжте шкірку перед нарізкою.
Видаліть у кабачків серцевину.
При бажанні використовуйте її для приготування фаршу, провернув разом з м’ясом в м’ясорубці.
Наповніть середину кожного колечка фаршем.
Для кляру збийте яйця з молоком, потім додайте сіль і перець.
Кожне колечко кабачка обваляйте в борошні, потім вмочіть в яєчну суміш і гарненько обсмажте з двох сторін.
Оскільки всередині кабачка сире м’ясо, необхідно готувати цю страву на середньому вогні близько 15-20 хвилин.
Краще накрити сковорідку кришкою.
Смачного!
Також читайте: ТОП-10 СМАЧНИХ НАЧИНОК ДЛЯ ТАРТАЛЕТОК ТА ВОЛОВАНІВ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.