І смак, і аромат у цієї страви просто відмінні! Подаю їх, як закуску в гарячому або охолодженому вигляді і як основне гаряче блюдо з гарніром. Готується дуже просто. Кабачки виходять ніжними та соковитими, м’ясо робить страву ситною, а сир надає чудовий вершковий смак. Готую страву і на сковороді, і в духовці. Але на все потрібно небагато часу.
Порції 11 шт.
Також читайте: ФРІТТАТА З ШИНКОЮ. СМАЧНИЙ ІСПАНСЬКИЙ СНІДАНОК
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…