Рецепти

Кабачки з фаршем тепер готую тільки так! Просто, швидко і дуже соковито

І смак, і аромат у цієї страви просто відмінні! Подаю їх, як закуску в гарячому або охолодженому вигляді і як основне гаряче блюдо з гарніром. Готується дуже просто. Кабачки виходять ніжними та соковитими, м’ясо робить страву ситною, а сир надає чудовий вершковий смак. Готую страву і на сковороді, і в духовці. Але на все потрібно небагато часу.

Порції 11 шт.

  • Час підготовки 12 хвилин
  • Час приготування 20 хвилин

Інгредієнти

  • 300 гр. м’ясний фарш (свинячий);
  • 1 шт. кабачок (750 гр.);
  • 90 гр. сир (твердий);
  • 1/2 шт. ріпчаста цибуля (середня);
  • 4-5 ст.л. мука;
  • 2-3 ст.л. рослинна олія;
  • за смаком мелений перець (чорний);
  • за смаком сіль.

Приготування:

  1. Кабачки для приготування підходять будь-якого розміру. У мене сьогодні великий. Очищаємо їх від шкірки за допомогою овочечистки та нарізаємо на кружечки товщиною близько 2 см. (У мене вийшло 11 шт.).
  2. У кружечків вирізаємо серцевину ножем або кондитерським кільцем. Кабачки підготовлені.
  3. У миску викладаємо фарш. У мене свинячий, можна використовувати будь-який на свій смак. Серцевину кабачка і цибулю подрібнюємо на великій тертці, кабачок віджимаємо і все додаємо в фарш. Солимо, перчимо і перемішуємо.
  4. Підготовлені кільця з кабачків заповнюємо фаршем.
  5. Для прискорення беру 2 сковороди. Розігріваємо в них масло на високій температурі. Фаршировані колечка обвалюємо в борошні та викладаємо на сковороди. Обсмажуємо з 2 сторін, поки не зарум’яняться. За часом займе не більше 10 хвилин.
  6. Обсмажені кабачки з м’ясом перекладаємо на деко (у мене 2 невеликих), додаємо зверху крупно натертий сир і ставимо в духовку, попередньо включену на 200 градусів. Готуємо не більше ніж 10 хвилин.
  7. Сир повинен розплавитися і зарум’яниться. Кабачок став трохи м’яким на сковороді, а після духовки він буде дуже ніжним і соковитим. Фарш повністю готовий. Запах у страви просто приголомшливий.
  8. Готові кабачки з м’ясом і сиром перекладаємо на тарілку, подаємо як закуску, тоді прикрашаємо зеленню, або як другу страву. Такі фаршировані кабачки гарні в гарячому, і в холодному вигляді.

Також читайте: ФРІТТАТА З ШИНКОЮ. СМАЧНИЙ ІСПАНСЬКИЙ СНІДАНОК

Останні новини

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…

MELOVIN розповів про освідчення коханій

Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…

Смачний грушевий торт з лимонним кремом

Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…

Смачне пряне імбирне печиво

Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…

Смачний рецепт плову

Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…

Наталка Денисенко різко висловилась, щодо зрадниці Галини Безрук

Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…