І смак, і аромат у цієї страви просто відмінні! Подаю їх, як закуску в гарячому або охолодженому вигляді і як основне гаряче блюдо з гарніром. Готується дуже просто. Кабачки виходять ніжними та соковитими, м’ясо робить страву ситною, а сир надає чудовий вершковий смак. Готую страву і на сковороді, і в духовці. Але на все потрібно небагато часу.
Порції 11 шт.
Також читайте: ФРІТТАТА З ШИНКОЮ. СМАЧНИЙ ІСПАНСЬКИЙ СНІДАНОК
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…