Поласуйте себе та близьких швидким і дуже смачним блюдом із кабачків із сиром.
Інгредієнти:
Приготування:
Беремо кабачок. Миємо, витираємо. Якщо шкірка товста, зрізаємо, якщо ні, то тремо прямо з нею. Солимо за смаком, перемішуємо.
Кріп дрібно рубаємо і додаємо до кабачка (за бажанням можна видавити зубчик часнику). Вбиваємо два яйця та мелений чорний перчик, знову перемішуємо. Додаємо два яйця.
Шматок сиру натираємо на дрібній терці. Закидаємо до кабачкової маси, туди ж три ложки борошна. Борошно бажано просіяти.
Якщо вийшло рідкувато, то додаємо ще трохи борошна та перемішуємо до однорідності.
У сковорідку наливаємо олію, приблизно пів сантиметра від дна. Розігріваємо на сильному вогні хвилини дві-три.
Зменшуємо вогонь на середній. Зачерпуємо ложкою кабачкове тісто і викладаємо на сковороду, формуючи котлетки або оладки.
Обсмажуємо з двох сторін до скоринки. Викладаємо на тарілку з паперовою серветкою, щоб прибрати зайву олію.
Кабачки із сиром готові! Дуже смачно зі сметаною.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…