З кабачків готуємо дуже смачний рулет з начинкою. Для основи використовуємо яйця і тертий кабачок, випікаємо у вигляді полотна, прикрашаючи тонкими слайсами кабачка. Начинку готуємо з ніжного сиру Рікота, доповнюємо його зеленню і часником для пікантності. Рулет дуже красиво виглядає в розрізі, ідеально підійде для святкового столу. Блюдо виходить досить дієтичним і низькокалорійним, можна подавати на вечерю в якості закуски.
Інгредієнти:
Приготування:
Два кабачки наріжте тонкими круглими слайсами, використовуючи ніж для чистки овочів або спеціальну тертку.
Один кабачок натріть на дрібній тертці, відіжміть весь сік. До кабачкової стружки вбийте яйця, всипте сіль і перець, ретельно перемішайте.
Деко застеліть пергаментним папером, вилийте Кабачково-яєчну суміш, рівномірно розподіляючи її по всьому периметру.
Зверху в кілька рядів укладіть кабачки, викладаючи їх один на одного, посоліть.
Заготівлю поставте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте лист 20 хвилин до готовності. Після запікання лист остудіть.
Паралельно приготуйте начинку. М’який сир Рікота з’єднайте з подрібненим кропом і часником в одній ємності, перемішайте, приправте спеціями за смаком.
Начинкою змастіть всю поверхню кабачкового листа.
Заверніть лист з начинкою в щільний рулет.
Огорніть його харчовою плівкою, поставте в холодильник на 1 годину, щоб він просочився.
Готовий рулет наріжте на порційні шматки, подайте на стіл.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…