Вже багато років не зраджую цьому рецепту кабачкових оладок! Виходять неймовірно смачними та незвичайними, а головне, що продукти бюджетні. Готуються швидко та дуже просто. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 штука
- Морква – 1 штука
- Цибулина – 1 штука
- Яйце – 1 штука
- Борошно – 4 столові ложки
- Перець чорний мелений і сіль – за смаком
- Куркума – на свій смак
- Рослинна олія – для смаження
Приготування:
Кабачок, моркву та цибулину натираємо на великій тертці у глибоку миску. Все добре розмішуємо.
Додаємо яйце, борошно, сіль, чорний мелений перець, трохи куркуми і добре все перемішуємо.
На розігріту сковорідку наливаємо олію і за допомогою ложки викладаємо овочеву масу, формуючи оладки. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
Перекладаємо оладки на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії.
Смачного!