Зараз сезон кабачків, тож хочу приготувати кабачкову запіканку. Готується недовго, виходить дуже смачно та корисно – пішли готувати.
Інгредієнти:
Приготування:
Насамперед 2 середніх кабачки тремо на великій тертці, якщо у вас товста шкірка, то її зрізайте. Якщо є насіння, їх видаляйте.
Тепер додаємо до кабачків сіль і добре все перемішуємо. Відставляємо кабачки на 10 хвилин.
Цибулю та кріп нарізаємо, відправляємо до фаршу. У мене фарш з індички, ви можете використати абсолютно будь-який фарш, який вам подобається.
Далі фарш потрібно посолити, поперчити і ще додаю гранульований часник.
Перемішуємо і тепер потрібно злити зайвий сік із кабачків. Вбиваємо сюди 2 яйця та перекладаємо сюди наш фарш.
З’єднуємо всі інгредієнти і тепер залишилося все як слід перемішати.
Тепер у форму, змащену олією, викладаємо нашу кабачкову масу і розподіляємо по всій поверхні форми.
Форму можна брати абсолютно будь-яку – квадратну, прямокутну.
Потім буквально додаємо 1 ст. л. сметани і теж розрівнюємо поверхнею. Відправляємо цю красу в наперед розігріту духовку до 180 градусів на 35 хвилин.
Тепер дістаємо з духовки та зверху кладемо натертий сир, це за бажанням. Якщо сир не додаватимете, значить продовжуємо запікати 10 хвилин.
І все, кабачкова запіканка готова! Час приготування залежить від плити, так що дивіться, як підрум’яниться, витягуйте.
Час може коливатися від 45 хвилин до години. Вона добре тримає форму, а запах взагалі неймовірний.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…