Сьогодні приготуємо з вами піцу із кабачків. Духовка нам не знадобиться, піца готується на сковороді.
Підійде для тих, хто не любить “возитися” з тістом. Простий, легкий та дуже смачний рецепт. Тож готуйте відразу дві порції.
Інгредієнти:
Для тіста:
Начинка:
Приготування:
Беремо один невеликий кабачок і тремо його на дрібній терці. Якщо кабачок молодий, шкірку можна не зрізати.
Посипаємо половиною чайної ложки солі та перемішуємо. Залишаємо так на 5 хвилин, за цей час виділиться сік і добре віджимаємо.
У віджатий кабачок додаємо одне яйце, 2 або 3 столові ложки борошна. Все добре перемішуємо. Основа для нашої піци готова, приступаємо до приготування.
Сковороду змащуємо олією, у мене діаметром 26 см. Розігріваємо. Викладаємо наше кабачкове тісто і рівномірно розподіляємо лопаткою.
Смажимо на середньому вогні до рум’яності, потім перевертаємо на інший бік, зменшуємо вогонь та викладаємо улюблену начинку. Я використовуватиму шинку, помідор та сир.
Можна ще попередньо змастити корж томатним соусом, якщо хочете.
Накриваємо кришкою та готуємо на повільному вогні 5 хвилин. Наприкінці посипаємо подрібненою зеленню.
Кабачкова піца готова. Ось такий простий рецепт приготування смачної піци на кабачковій основі.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…