Нове

Кабачкова піца на сковороді: простий, легкий та дуже смачний рецепт

Сьогодні приготуємо з вами піцу із кабачків. Духовка нам не знадобиться, піца готується на сковороді.

Підійде для тих, хто не любить “возитися” з тістом. Простий, легкий та дуже смачний рецепт. Тож готуйте відразу дві порції.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 1 кабачок
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 яйце
  • 2-3 ст. л. борошна
  • рослинна олія

Начинка:

  • шинка, помідор, сир, зелень

Приготування:

Беремо один невеликий кабачок і тремо його на дрібній терці. Якщо кабачок молодий, шкірку можна не зрізати.

Посипаємо половиною чайної ложки солі та перемішуємо. Залишаємо так на 5 хвилин, за цей час виділиться сік і добре віджимаємо.

У віджатий кабачок додаємо одне яйце, 2 або 3 столові ложки борошна. Все добре перемішуємо. Основа для нашої піци готова, приступаємо до приготування.

Сковороду змащуємо олією, у мене діаметром 26 см. Розігріваємо. Викладаємо наше кабачкове тісто і рівномірно розподіляємо лопаткою.

Смажимо на середньому вогні до рум’яності, потім перевертаємо на інший бік, зменшуємо вогонь та викладаємо улюблену начинку. Я використовуватиму шинку, помідор та сир.

Можна ще попередньо змастити корж томатним соусом, якщо хочете.
Накриваємо кришкою та готуємо на повільному вогні 5 хвилин. Наприкінці посипаємо подрібненою зеленню.

Кабачкова піца готова. Ось такий простий рецепт приготування смачної піци на кабачковій основі.

Смачного!

Нове

Популярне