Сьогодні вам розповім як приготувати смачний, низькокалорійний торт без випічки. Якщо не враховувати час для його охолодження, то сам торт готувати дуже просто. А поєднання йогурту, банана і ківі підкорять вас своїм смаком.
Інгредієнти:
Для прикраси:
Приготування:
Печиво подрібнюємо в крихту і додаємо розм’якшене вершкове масло. Перемішуємо все в однорідну масу.
Застеляємо роз’ємну форму пергаментом і викладаємо з печива корж. Прибираємо заготовку в холодильник на 30 хвилин як мінімум.
Заливаємо желатин 0.5 склянки води і залишаємо його розбухати на 25-30 хвилин.
Ківі очищаємо і нарізаємо кубиком. З’єднуємо ківі, лимонний сік і цукор в емальованій каструльці.
Ставимо каструлю з ківі на середній вогонь, прогріваємо 2-3 хвилини, щоб ківі виділив сік, потім даємо масі охолонути.
В отриману масу вливаємо желатин і йогурт, добре перемішуємо.
На пісочний корж викладаємо порізані кружальцями банани, потім заливаємо все йогуртовою масою.
Прибираємо торт застигати в холодильник на 7 годин, а краще за все на ніч.
Готовий торт виймаємо з форми, акуратно видаляємо пергамент. Прикрашаємо скибочками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.
Йогуртовий торт готовий, приємного вам апетиту!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…