Італійський крем Сабайон – десерт яким неможливо наїстися, хочеться ще й ще.
Мабуть найдоступніший із відомих солодких страв італійської кухні. Сьогодні ж приготуйте та переконайтеся наскільки це смачно!
Інгредієнти:
Приготування:
У миску відправляємо жовтки, цукор і ставимо все на водяну баню (тобто на сковороду наливаємо трохи води, доводимо до кипіння і зверху ставимо миску з жовтками та цукром). У сотейник наливаємо вино, доводимо до кипіння і обпалюємо газовим пальником, щоб випарувати весь алкоголь. Як тільки жовтки в мисці почнуть прогріватись – використовуємо міксер і збиваємо на середній швидкості 15 хвилин. Крем має вийти за консистенцією як 15% сметана. Невеликими порціями вливаємо у крем вино і продовжуємо збивати.
На дно піали викладаємо улюблені ягоди, (у моєму випадку це полуниця) і заливаємо кремом. Для легкого карамельного аромату обпалюємо трохи крем газовим пальником і прикрашаємо листочками м’яти. Апетитний десерт подаємо до столу та насолоджуємося смаком.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…