Страва з упевненістю можу сказати – сподобається всім. Обов’язково приготуйте та порадуйте рідних смачною та красивою вечерею!
Інгредієнти:
Приготування:
З фольги формуємо два човники і викладаємо на лист. На дно човників рівномірно кладемо частину стручків квасолі і нарізану півкільцями цибулю. Додаємо нарізані невеликими шматочками перець. М’ясо індички нарізаємо довгими стрічками, посипаємо універсальною приправою, чорним перцем, сіллю та перемішуємо. Для аромату додаємо в миску з м’ясом дрібно нарубаний часник, зі шматочка лимона видавлюємо сік, додаємо приправу для курки (можна замінити паприкою) і добре все перемішуємо.
У каструльці розтоплюємо вершкове масло і наливаємо пару столових ложок у миску з м’ясом. Все перемішуємо та залишаємо на пару хвилин маринуватися. У човники відправляємо крупно нарізаний кабачок, квасолю, що залишилася, і індичку. Прикрашаємо страву половинками томатів чері та для аромату додамо дрібно нарізані кружальця часнику. Всю цю пишноту збризкуємо лимонним соком і поливаємо розтопленим вершковим маслом, що залишилося.
Деко відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку на 20 хвилин, увімкнувши верхній нагрівальний елемент. М’ясо з овочами перед подачею на стіл обпалюємо газовим пальником, посипаємо кропом і закликаємо рідних вечеряти!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…