Страва з упевненістю можу сказати – сподобається всім. Обов’язково приготуйте та порадуйте рідних смачною та красивою вечерею!
Інгредієнти:
- Індичка (філе грудки) – 500 г
- Цибуля – 1 шт
- Стручки квасолі – 300-350 г
- Болгарський перець – 1 шт
- Томати черрі – 5 шт
- Кабачок – 0.5 шт
- Приправа універсальна
- Чорний перець
- Масло вершкове – 100 г
- Часник – 3-4 зубчики
- Лимон – невеликий шматочок
- Приправа для курки
Приготування:
З фольги формуємо два човники і викладаємо на лист. На дно човників рівномірно кладемо частину стручків квасолі і нарізану півкільцями цибулю. Додаємо нарізані невеликими шматочками перець. М’ясо індички нарізаємо довгими стрічками, посипаємо універсальною приправою, чорним перцем, сіллю та перемішуємо. Для аромату додаємо в миску з м’ясом дрібно нарубаний часник, зі шматочка лимона видавлюємо сік, додаємо приправу для курки (можна замінити паприкою) і добре все перемішуємо.
У каструльці розтоплюємо вершкове масло і наливаємо пару столових ложок у миску з м’ясом. Все перемішуємо та залишаємо на пару хвилин маринуватися. У човники відправляємо крупно нарізаний кабачок, квасолю, що залишилася, і індичку. Прикрашаємо страву половинками томатів чері та для аромату додамо дрібно нарізані кружальця часнику. Всю цю пишноту збризкуємо лимонним соком і поливаємо розтопленим вершковим маслом, що залишилося.
Деко відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку на 20 хвилин, увімкнувши верхній нагрівальний елемент. М’ясо з овочами перед подачею на стіл обпалюємо газовим пальником, посипаємо кропом і закликаємо рідних вечеряти!