Нове

Індичка з овочами: яскрава та апетитна страва з якою легко впорається навіть дитина

Страва з упевненістю можу сказати – сподобається всім. Обов’язково приготуйте та порадуйте рідних смачною та красивою вечерею!

Інгредієнти:

  • Індичка (філе грудки) – 500 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Стручки квасолі – 300-350 г
  • Болгарський перець – 1 шт
  • Томати черрі – 5 шт
  • Кабачок – 0.5 шт
  • Приправа універсальна
  • Чорний перець
  • Масло вершкове – 100 г
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Лимон – невеликий шматочок
  • Приправа для курки

Приготування:

З фольги формуємо два човники і викладаємо на лист. На дно човників рівномірно кладемо частину стручків квасолі і нарізану півкільцями цибулю. Додаємо нарізані невеликими шматочками перець. М’ясо індички нарізаємо довгими стрічками, посипаємо універсальною приправою, чорним перцем, сіллю та перемішуємо. Для аромату додаємо в миску з м’ясом дрібно нарубаний часник, зі шматочка лимона видавлюємо сік, додаємо приправу для курки (можна замінити паприкою) і добре все перемішуємо.

У каструльці розтоплюємо вершкове масло і наливаємо пару столових ложок у миску з м’ясом. Все перемішуємо та залишаємо на пару хвилин маринуватися. У човники відправляємо крупно нарізаний кабачок, квасолю, що залишилася, і індичку. Прикрашаємо страву половинками томатів чері та для аромату додамо дрібно нарізані кружальця часнику. Всю цю пишноту збризкуємо лимонним соком і поливаємо розтопленим вершковим маслом, що залишилося.

Деко відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку на 20 хвилин, увімкнувши верхній нагрівальний елемент. М’ясо з овочами перед подачею на стіл обпалюємо газовим пальником, посипаємо кропом і закликаємо рідних вечеряти!

Нове

Популярне