Пропоную вам приготувати надзвичайно смачний та повітряний яблучний кекс. На приготування потрібно зовсім небагато часу та зусиль. Кекс виходить дуже м’який, із яблучною ноткою. До чаю та кави те, що треба.
Інгредієнти:
Приготування:
Розділимо яйця на білки та жовтки. Білки збиваємо з 2/3 частинами від загального цукру до щільних піків.
Потім збиваємо міксером жовтки з цукром, що залишився, до пишної піни. Після чого додаємо йогурт і знову збиваємо.
Потім отриману масу додаємо крохмаль, добре перемішуємо. Порційно додаємо збиті білки. Лопаткою все перемішуємо.
Змішуємо борошно з розпушувачем і додаємо в яєчну масу. Все ретельно вимішуємо і наприкінці додаємо розтоплене вершкове масло.
Вимішуємо в однорідну масу. Тісто виходить трохи густіше ніж на оладки.
Форму для кексів застеляємо пергаментним папером і викладаємо тісто. Лопаткою тісто вирівнюємо по всій формі.
Візьмемо два яблука, вирізаємо серцевину і нарізаємо на тонкі слайси. Шматочки яблук розкладаємо на заготівлю кексу.
Після цього заготовку кексу прибираємо в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів, на 25-30 хвилин. Після чого дістаємо кекс із духовки та витягуємо з форми. Остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо на стіл.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…