Страва виходить не тільки швидкою, а й корисною. Такі кабачки чудова альтернатива смаженим. По-перше, не потрібно стояти біля плити. По-друге, вони прості в приготуванні. У третіх кабачки в такому вигляді набагато корисніші, а до смаку не поступаються смаженим.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжемо кабачок кружальцями, завтовшки близько 5 мм.
На деко, викладемо пекарський папір. Перекладаємо на нього кабачки. Можна кружальця укладати впритул один до одного. Злегка змастимо кружечки олією.
Присипаємо сіллю та перцем за смаком. Твердий сир натремо на тертці і викладемо його на наші кружечки.
Ставимо заздалегідь розігріту духовку до 190° на 15-20 хвилин.
Готові кабачки можна подавати зі сметанним соусом, а також можна додати до них кружечки помідорів.
Запікати при 190° близько 15-20 хвилин, до поки сир не підрум’яниться.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…