Страва виходить не тільки швидкою, а й корисною. Такі кабачки чудова альтернатива смаженим. По-перше, не потрібно стояти біля плити. По-друге, вони прості в приготуванні. У третіх кабачки в такому вигляді набагато корисніші, а до смаку не поступаються смаженим.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжемо кабачок кружальцями, завтовшки близько 5 мм.
На деко, викладемо пекарський папір. Перекладаємо на нього кабачки. Можна кружальця укладати впритул один до одного. Злегка змастимо кружечки олією.
Присипаємо сіллю та перцем за смаком. Твердий сир натремо на тертці і викладемо його на наші кружечки.
Ставимо заздалегідь розігріту духовку до 190° на 15-20 хвилин.
Готові кабачки можна подавати зі сметанним соусом, а також можна додати до них кружечки помідорів.
Запікати при 190° близько 15-20 хвилин, до поки сир не підрум’яниться.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…