Рецепти

Ідеальний рецепт кабачків за лічені хвилини: соковиті, корисні, смачні і смажити не потрібно

Страва виходить не тільки швидкою, а й корисною. Такі кабачки чудова альтернатива смаженим. По-перше, не потрібно стояти біля плити. По-друге, вони прості в приготуванні. У третіх кабачки в такому вигляді набагато корисніші, а до смаку не поступаються смаженим.

Інгредієнти:

  • Кабачок середній 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний
  • Оливкова олія (можна замінити рослинною) для змащування
  • Сир твердий 50-70 г

Приготування:

Наріжемо кабачок кружальцями, завтовшки близько 5 мм.

На деко, викладемо пекарський папір. Перекладаємо на нього кабачки. Можна кружальця укладати впритул один до одного. Злегка змастимо кружечки олією.

Присипаємо сіллю та перцем за смаком. Твердий сир натремо на тертці і викладемо його на наші кружечки.

Ставимо заздалегідь розігріту духовку до 190° на 15-20 хвилин.

Готові кабачки можна подавати зі сметанним соусом, а також можна додати до них кружечки помідорів.

Запікати при 190° близько 15-20 хвилин, до поки сир не підрум’яниться.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…