Страва виходить не тільки швидкою, а й корисною. Такі кабачки чудова альтернатива смаженим. По-перше, не потрібно стояти біля плити. По-друге, вони прості в приготуванні. У третіх кабачки в такому вигляді набагато корисніші, а до смаку не поступаються смаженим.
Інгредієнти:
- Кабачок середній 1 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний
- Оливкова олія (можна замінити рослинною) для змащування
- Сир твердий 50-70 г
Приготування:
Наріжемо кабачок кружальцями, завтовшки близько 5 мм.
На деко, викладемо пекарський папір. Перекладаємо на нього кабачки. Можна кружальця укладати впритул один до одного. Злегка змастимо кружечки олією.
Присипаємо сіллю та перцем за смаком. Твердий сир натремо на тертці і викладемо його на наші кружечки.
Ставимо заздалегідь розігріту духовку до 190° на 15-20 хвилин.
Готові кабачки можна подавати зі сметанним соусом, а також можна додати до них кружечки помідорів.
Запікати при 190° близько 15-20 хвилин, до поки сир не підрум’яниться.
Смачного!