Сьогодні приготуємо чудовий та ситний сніданок, для різноманітності вашого домашнього меню. Найпопулярніша страва на сніданок — омлет, а зробити його оригінальним і дуже смачним допоможуть гриби.
Інгредієнти:
Приготування:
Печериці нарізаємо пластинками. На розігріту сковороду наливаємо олію, вкладаємо гриби і обсмажуємо до готовності.
У миску відправляємо два яйця, 120 мл молока, 50 грамів натертого сиру, сіль та перець за смаком. Так само додаємо дрібно нарізану зелену цибулю. Ретельно перемішуємо.
Заливаємо гриби яєчною сумішшю та обсмажуємо протягом 7 хвилин, потім накриваємо кришкою, ставимо вогонь на мінімум і смажимо ще 5 хвилин. Низ омлету повинен засмажити, а верх – затягнутися і не бути рідким. Забираємо з вогню, даємо омлету постояти кілька хвилин, тоді легко знімається зі сковороди.
На приготування йде мало часу, а результат всіх радує відмінним смаком.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…