Сьогодні приготуємо чудовий та ситний сніданок, для різноманітності вашого домашнього меню. Найпопулярніша страва на сніданок — омлет, а зробити його оригінальним і дуже смачним допоможуть гриби.
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Печериці – 150 г
- Молоко – 120 мл
- Сир – 50 г
- Зелена цибуля – 1 перо
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
Печериці нарізаємо пластинками. На розігріту сковороду наливаємо олію, вкладаємо гриби і обсмажуємо до готовності.
У миску відправляємо два яйця, 120 мл молока, 50 грамів натертого сиру, сіль та перець за смаком. Так само додаємо дрібно нарізану зелену цибулю. Ретельно перемішуємо.
Заливаємо гриби яєчною сумішшю та обсмажуємо протягом 7 хвилин, потім накриваємо кришкою, ставимо вогонь на мінімум і смажимо ще 5 хвилин. Низ омлету повинен засмажити, а верх – затягнутися і не бути рідким. Забираємо з вогню, даємо омлету постояти кілька хвилин, тоді легко знімається зі сковороди.
На приготування йде мало часу, а результат всіх радує відмінним смаком.
Смачного!