Десерт, що запам’ятовується своїм смаком, з апетитною скоринкою і полунично-яблучним топінгом – це мрія для всіх любителів солодкого.
Обов’язково приготуйте за нашим рецептом такі ласощі і переконайтеся самі наскільки це смачно.
Інгредієнти:
Інгредієнти для чизкейку:
Інгредієнти для топінгу:
Приготування:
У сотейнику розтоплюємо вершкове масло. У миску відправляємо всі інгредієнти, наливаємо розтоплене масло та пробиваємо все блендером до однорідної маси. Дно та борти форми (зі знімним дном) застилаємо пергаментом і заливаємо вершковою масою. Форму відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 70 хвилин. Після закінчення часу, якщо верхівка не зарум’янилася – додайте температуру до 200 градусів і запікайте ще 10 хвилин. Апетитний чизкейк залишаємо у формі до повного остигання.
Приготуємо до чизкейка топінг. Яблуко очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками, полуницю ріжемо навпіл і відправляємо в тарілку з яблуками. Збризкуємо лимонним соком, додаємо пару щіпок цукру і дрібно нарізані листочки свіжої м’яти.
Все добре перемішуємо. Остиглий чизкейк акуратно дістаємо з форми, ріжемо на шматки і подаємо з топінгом.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…