Відмінний рецепт коли потрібно смачно, багато і недорого. Кекси неймовірно пишні, легкі як пух!
Інгредієнти:
Приготування:
Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури! Духовку вмикаю розігріватися до 180°С.
У великій мисці для замішування тіста з’єдную цукор, ванільний цукор, сіль, соняшникова рафінована олія, та м’яке вершкове масло.
Збиваю 4-5 хвилин.
Окремо в миску розбиваю яйця і по одному підмішую в тісто.
Коли яйце втрутилося, додаю таке.
Борошно змішую з розпушувачем та содою.
Половину цієї суміші просіюю в миску.
Перемішую міксером на мінімальній швидкості, щоб все борошно зволожилося.
Вливаю весь кефір, перемішую. Просіюю другу половину борошна. Перемішую.
Тісто готове.
Тістом заповнюю форми на 2/3. Зверху можна додати ягоди, свіжі чи заморожені. Розморожувати не потрібно.
При 180 ° С випікаю кекси 20-25 хвилин, готовність перевіряю зубочисткою.
Готові кекси викладаю остигати на ґрати. А форми знову наповнюю тістом. Поки випікається перша партія кексів, тісто чекає на столі за кімнатної температури.
З усієї порції тіста у мене вийшло 30 кексів. Це багато, але кекси дуже легкі та повітряні, швидко з’їдаються. І всім дуже подобаються!
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…