Незвичайний, м’який та дуже ніжний пиріг до чаю. Готую його до приходу гостей (замість торта) або просто для сімейного чаювання з мінімуму простих інгредієнтів. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У кухонний комбайн викладаємо яйця, плавлений сир та цукровий пісок. Додаємо молоко, олію і все добре подрібнюємо до однорідної рідкої консистенції.
Переливаємо в глибоку миску, всипаємо ванільний цукор і перемішуємо віночком.
У чистій мисці додаємо борошно з розпушувачем і поступово просіюємо в яєчну суміш. Ретельно перемішуємо вінчиком.
Переливаємо тісто у форму 22 сантиметри та відправляємо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – приблизно на тридцять хвилин.
Зверху добре змащуємо згущеним молоком і прикрашаємо подрібненими горіхами.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…