Незвичайний, м’який та дуже ніжний пиріг до чаю. Готую його до приходу гостей (замість торта) або просто для сімейного чаювання з мінімуму простих інгредієнтів. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 3 штуки
- Цукровий пісок – 150 г
- Плавлений сир (у трикутниках) – 4 штуки
- Рослинна олія – 70 мл
- Молоко – 100 мл
- Борошно пшеничне – 200 г
- Розпушувач – 16 г
- Згущене молоко
- Горіхи (у мене смажений мигдаль) – для прикраси
Приготування:
У кухонний комбайн викладаємо яйця, плавлений сир та цукровий пісок. Додаємо молоко, олію і все добре подрібнюємо до однорідної рідкої консистенції.
Переливаємо в глибоку миску, всипаємо ванільний цукор і перемішуємо віночком.
У чистій мисці додаємо борошно з розпушувачем і поступово просіюємо в яєчну суміш. Ретельно перемішуємо вінчиком.
Переливаємо тісто у форму 22 сантиметри та відправляємо у розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – приблизно на тридцять хвилин.
Зверху добре змащуємо згущеним молоком і прикрашаємо подрібненими горіхами.
Смачного!