Пухнаста, висока, повітряна і смачна шоколадна випічка! Приготувати просто, з мінімальних і недорогих продуктів. Дуже всім рекомендую спробувати!
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність розбиваємо яйця, засипаємо цукровим піском, додаємо солі і змішуємо міксером, наливаючи олію.
Додаємо класичного йогурту, продовжуємо змішувати.
Додаємо какао-порошок, борошно та розпушувач, змішуємо.
Виливаємо у форму і прибираємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 40 хвилин.
Вершки виливаємо в маленьку каструльку, додаємо подрібнений шоколад і варимо до розтанення шоколаду.
У готовій випічці робимо проколи дерев’яною шпажкою і виливаємо суміш із вершків (залишивши трохи).
Перевертаємо догори дном та поливаємо залишками суміші.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…