Пухнаста, висока, повітряна і смачна шоколадна випічка! Приготувати просто, з мінімальних і недорогих продуктів. Дуже всім рекомендую спробувати!
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність розбиваємо яйця, засипаємо цукровим піском, додаємо солі і змішуємо міксером, наливаючи олію.
Додаємо класичного йогурту, продовжуємо змішувати.
Додаємо какао-порошок, борошно та розпушувач, змішуємо.
Виливаємо у форму і прибираємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 40 хвилин.
Вершки виливаємо в маленьку каструльку, додаємо подрібнений шоколад і варимо до розтанення шоколаду.
У готовій випічці робимо проколи дерев’яною шпажкою і виливаємо суміш із вершків (залишивши трохи).
Перевертаємо догори дном та поливаємо залишками суміші.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…