Дерун, який не потрібно довго готувати – це знахідка! Усередині вони виходять м’якими, а зовні – рум’яна хрустка скоринка. І оскільки дерун виходить досить великого розміру, то його можна порізати на шматочки і поділитися з ближнім При бажанні можна додатково ще й сиром присипати або просто зеленкою.
Інгредієнти:
Приготування:
Сиру картоплю натріть на тертці і трохи відіжміть, щоб прибрати зайву рідину. Додайте яйце, сіль та перець. Перемішайте.
Потім додайте борошно і ще раз добре перемішайте. Викладіть картоплю на розігріту з олією сковороду. Спочатку готуйте дерун на середньому вогні хвилин 5, а потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою сковороду і продовжуйте готувати ще хвилин 5.
Після цього переверніть дерун. Щоб він не розвалився, накрийте його тарілкою. Переверніть сковороду і дерун залишиться на тарілці, а потім акуратно поверніть його на сковороду не прожареною стороною вниз. Смажте на цій стороні так само як і на іншій.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…