Нове

Хрусткий зовні та м’який усередині – один великий та смачний дерун за 30 хвилин

Дерун, який не потрібно довго готувати – це знахідка! Усередині вони виходять м’якими, а зовні – рум’яна хрустка скоринка. І оскільки дерун виходить досить великого розміру, то його можна порізати на шматочки і поділитися з ближнім При бажанні можна додатково ще й сиром присипати або просто зеленкою.

Інгредієнти:

  • Картопля – 350 г
  • Борошно – 60 г
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Рослинна олія – 40 г
  • Сіль, чорний перець – за смаком

Приготування:

Сиру картоплю натріть на тертці і трохи відіжміть, щоб прибрати зайву рідину. Додайте яйце, сіль та перець. Перемішайте.

Потім додайте борошно і ще раз добре перемішайте. Викладіть картоплю на розігріту з олією сковороду. Спочатку готуйте дерун на середньому вогні хвилин 5, а потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою сковороду і продовжуйте готувати ще хвилин 5.

Після цього переверніть дерун. Щоб він не розвалився, накрийте його тарілкою. Переверніть сковороду і дерун залишиться на тарілці, а потім акуратно поверніть його на сковороду не прожареною стороною вниз. Смажте на цій стороні так само як і на іншій.

Смачного!

Нове

Популярне