Приготуймо апетитні котлети з хрусткою скоринкою і ніжні всередині. Такі котлетки дозволять подати картоплю у новому, незвичному вигляді.
Страва готується дуже просто, а на смак рекомендую спробувати і переконатися самим – впевнена, вам сподобається.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю ріжемо на кілька частин і до готовності відварюємо у підсоленій воді. Дрібно нарізаємо цибулю і на олії обсмажуємо до золотистого кольору. Картоплю розминаємо у пюре. За смаком перчимо і додаємо одне яйце. Все ретельно перемішуємо, відправляємо в картоплю обсмажену цибулю, борошно та знову перемішуємо. З картопляного пюре формуємо пиріг, посипаємо борошном і за допомогою склянки вирізаємо невеликі і однакові котлетки. Котлетки обвалюємо в борошні і з двох сторін обсмажуємо на олії. На тарілку викладаємо пікантний маринований перчик та апетитні котлетки.
Подаємо зі сметанною, прикрасивши страву ароматним кропом. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…