Приготуймо апетитні котлети з хрусткою скоринкою і ніжні всередині. Такі котлетки дозволять подати картоплю у новому, незвичному вигляді.
Страва готується дуже просто, а на смак рекомендую спробувати і переконатися самим – впевнена, вам сподобається.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю ріжемо на кілька частин і до готовності відварюємо у підсоленій воді. Дрібно нарізаємо цибулю і на олії обсмажуємо до золотистого кольору. Картоплю розминаємо у пюре. За смаком перчимо і додаємо одне яйце. Все ретельно перемішуємо, відправляємо в картоплю обсмажену цибулю, борошно та знову перемішуємо. З картопляного пюре формуємо пиріг, посипаємо борошном і за допомогою склянки вирізаємо невеликі і однакові котлетки. Котлетки обвалюємо в борошні і з двох сторін обсмажуємо на олії. На тарілку викладаємо пікантний маринований перчик та апетитні котлетки.
Подаємо зі сметанною, прикрасивши страву ароматним кропом. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…