Приготуймо апетитні котлети з хрусткою скоринкою і ніжні всередині. Такі котлетки дозволять подати картоплю у новому, незвичному вигляді.
Страва готується дуже просто, а на смак рекомендую спробувати і переконатися самим – впевнена, вам сподобається.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю ріжемо на кілька частин і до готовності відварюємо у підсоленій воді. Дрібно нарізаємо цибулю і на олії обсмажуємо до золотистого кольору. Картоплю розминаємо у пюре. За смаком перчимо і додаємо одне яйце. Все ретельно перемішуємо, відправляємо в картоплю обсмажену цибулю, борошно та знову перемішуємо. З картопляного пюре формуємо пиріг, посипаємо борошном і за допомогою склянки вирізаємо невеликі і однакові котлетки. Котлетки обвалюємо в борошні і з двох сторін обсмажуємо на олії. На тарілку викладаємо пікантний маринований перчик та апетитні котлетки.
Подаємо зі сметанною, прикрасивши страву ароматним кропом. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…