Нове

Хрусткі зовні та ніжні всередині – картопляні котлети

Приготуймо апетитні котлети з хрусткою скоринкою і ніжні всередині. Такі котлетки дозволять подати картоплю у новому, незвичному вигляді.

Страва готується дуже просто, а на смак рекомендую спробувати і переконатися самим – впевнена, вам сподобається.

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт
  • Цибуля – 2 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Борошно – 100 г
  • Рослинна олія
  • кріп
  • Сметана

Приготування:

Очищену картоплю ріжемо на кілька частин і до готовності відварюємо у підсоленій воді. Дрібно нарізаємо цибулю і на олії обсмажуємо до золотистого кольору. Картоплю розминаємо у пюре. За смаком перчимо і додаємо одне яйце. Все ретельно перемішуємо, відправляємо в картоплю обсмажену цибулю, борошно та знову перемішуємо. З картопляного пюре формуємо пиріг, посипаємо борошном і за допомогою склянки вирізаємо невеликі і однакові котлетки. Котлетки обвалюємо в борошні і з двох сторін обсмажуємо на олії. На тарілку викладаємо пікантний маринований перчик та апетитні котлетки.

Подаємо зі сметанною, прикрасивши страву ароматним кропом. Смачного!

Нове

Популярне