Зберіть свої родинні чи дружні посиденьки за смачними снеками, готуючи ці ароматні та хрусткі сирні палички. Цей рецепт не лише простий у приготуванні, але й вражає своїм неповторним смаком, завдяки використанню відмінних сортів сиру та ароматних трав. Станьте справжнім майстром кулінарії та насолоджуйтеся часом проведеним разом за чашкою кави чи чаю із цим чудовим ласощам!
Інгредієнти:
Приготування:
Розморожуємо тісто і розкочуємо його на два однакових шари. Змащуємо поверхню тіста збитим яйцем та рівномірно розподіляємо суміш тертого сиру. Посипаємо сіллю, спеціями та закриваємо другим шаром тіста. Звичайним ножем або ножем для піци нарізаємо тісто на рівні смужки товщиною не більше 1 см. Утримуючи один край смужки, скручуємо в спіральку другий край і на кінці трошки зажмурюємо, щоб вони не розверталися. Змащуємо верх паличок яйцем. Випікаємо в духовці при 200° – 15 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…