Сирні булочки готуються на основі заварного тіста, тому що саме на заварному тісті вони особливо смачні.
Ці хрумкі ласощі відмінно “зайдуть” як самостійне блюдо. Сирні булочки можна начинити паштетом або іншою, на ваш розсуд начинкою, повірте – гірше не зробите. Приготуйте цей нескладний сирно-хрумкий делікатес і порадуйте себе та свою родину черговою смакотою.
Інгредієнти:
Приготування:
У сотейник відправляємо вершки, воду, вершкове масло, дрібку солі і все це розігріваємо на вогні. Як тільки вміст сотейника закипить зменшуємо вогонь, засипаємо борошно та дерев’яною лопаткою акуратно все перемішуємо, щоб не було грудочок. Сотейник знімаємо з плити та продовжуємо ретельно перемішувати ще 3 хвилини. Тісто остудити до 60 градусів, розбиваємо в нього 2 яйця і ретельно перемішуємо.
Відправляємо в тісто натертий на великій тертці сир, перемішуємо та щільно накривши тісто харчовою плівкою відправляємо сотейник у холодильник на 30 хвилин. Після закінчення часу невеликі шматочки тіста викладаємо на лист, покритий пергаментом. Якщо ви хочете, щоб гужери вийшли рівними та однаковими – використовуйте кондитерський мішок. На шматочки тіста викладаємо трохи тертого сиру і відправляємо лист в розігріту до 190 градусів духовку, увімкнувши верхній і нижній нагрівальний елемент. Запікаємо 30 хвилин, але оскільки духовки у всіх різні і живуть своїм життям, можливо знадобиться ще час, щоб ці смачні булочки допеклись. Готові хрумкі булочки витягуємо з духовки і подаємо до столу.
Гужери можна начинити паштетом або подавати як самостійну страву.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…