Що може бути смачніше запечених курячих стегенець з хрумкою скоринкою і рум’яною картоплею – важко навіть уявити. Ми все ж таки додамо один інгредієнт, який у рази посилить смак страви.
Приготувавши за нашим рецептом картоплю з м’ясом ви так готуватимете постійно і, думаю, що рецепт цієї страви у вас з’явиться в книзі улюблених рецептів. Стегенця з картоплею можна готувати не лише у будні, а й на святковий стіл – упевнена, гості будуть у захваті.
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі стегенця акуратно відокремлюємо від кісток. М’ясо солимо, перчимо і обсмажуємо на сильному вогні до золотистої скоринки. Очищену картоплю і цибулю нарізаємо великими кружальцями і відправляємо в миску. Нарізані овочі солимо, перчимо і наливаємо трохи олії. У миску з картоплею і цибулею додаємо розмарин, чебрець, три зубчики часнику і все добре перемішуємо. Форму для запікання застеляємо пергаментом і викладаємо обсмажене куряче м’ясо. На м’ясо викладаємо нарізані кружечки томатів, томати покриваємо шаром картоплі та цибулі. У форму наливаємо біле сухе вино, і збризкуємо картоплю олією, щоб вона гарно зарум’янилася.
Форму відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку (включивши верхній нагрівальний елемент) на 40 хвилин. Рум’яну, апетитну картоплю з м’ясом викладаємо на тарілку, прикрашаємо улюбленою зеленню, подаємо до столу та насолоджуємось смаком.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…