Пропоную приготувати страву для справжніх гурманів. У меню – хрустке м’ясо індички і подамо ми його з смачним апельсиновим соусом.
Спробувавши цей нескладний у приготуванні і доступний делікатес – упевнена, що ви його готуватимете регулярно.
Інгредієнти:
Приготування:
Стегна індички нарізаємо тонкими скибочками, моркву нарізаємо тонкою соломкою, цибулю ріжемо півкільцями. М’ясо та овочі заливаємо апельсиновим соком, додаємо соєвий соус, перемішуємо та залишаємо маринуватися хвилин на 10-15. М’ясні шматочки обвалюємо в борошні і відправляємо в киплячу олію. М’ясо з хрусткою скоринкою викладаємо на паперовий рушник. На розігріту сковороду викладаємо мариновану цибулю та моркву, наливаємо апельсиновий маринад. Додаємо вершки та на середньому вогні випарюємо зайву рідину 20 хвилин. Моркву з цибулею викладаємо на тарілку, зверху кладемо апетитні та хрусткі шматочки індички.
М’ясо поливаємо апельсиновим соусом і прикрашаємо гострим перчиком. Хрумке м’ясо індички з соусом готове, кличемо рідних за стіл і насолоджуємося простою і дуже смачною стравою. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…