Нове

Хрустке м’ясо індички з апельсиновим соусом

Пропоную приготувати страву для справжніх гурманів. У меню – хрустке м’ясо індички і подамо ми його з смачним апельсиновим соусом.

Спробувавши цей нескладний у приготуванні і доступний делікатес – упевнена, що ви його готуватимете регулярно.

Інгредієнти:

  • Стегна індички – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Апельсиновий сік – 200 мл
  • Борошно
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Перець чилі – 1 шт
  • Рослинна олія
  • Вершки – 50 мл
  • Інгредієнти для блюда

Приготування:

Стегна індички нарізаємо тонкими скибочками, моркву нарізаємо тонкою соломкою, цибулю ріжемо півкільцями. М’ясо та овочі заливаємо апельсиновим соком, додаємо соєвий соус, перемішуємо та залишаємо маринуватися хвилин на 10-15. М’ясні шматочки обвалюємо в борошні і відправляємо в киплячу олію. М’ясо з хрусткою скоринкою викладаємо на паперовий рушник. На розігріту сковороду викладаємо мариновану цибулю та моркву, наливаємо апельсиновий маринад. Додаємо вершки та на середньому вогні випарюємо зайву рідину 20 хвилин. Моркву з цибулею викладаємо на тарілку, зверху кладемо апетитні та хрусткі шматочки індички.

М’ясо поливаємо апельсиновим соусом і прикрашаємо гострим перчиком. Хрумке м’ясо індички з соусом готове, кличемо рідних за стіл і насолоджуємося простою і дуже смачною стравою. Смачного!

Нове

Популярне