Пропоную приготувати страву для справжніх гурманів. У меню – хрустке м’ясо індички і подамо ми його з смачним апельсиновим соусом.
Спробувавши цей нескладний у приготуванні і доступний делікатес – упевнена, що ви його готуватимете регулярно.
Інгредієнти:
- Стегна індички – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Апельсиновий сік – 200 мл
- Борошно
- Соєвий соус – 50 мл
- Перець чилі – 1 шт
- Рослинна олія
- Вершки – 50 мл
- Інгредієнти для блюда
Приготування:
Стегна індички нарізаємо тонкими скибочками, моркву нарізаємо тонкою соломкою, цибулю ріжемо півкільцями. М’ясо та овочі заливаємо апельсиновим соком, додаємо соєвий соус, перемішуємо та залишаємо маринуватися хвилин на 10-15. М’ясні шматочки обвалюємо в борошні і відправляємо в киплячу олію. М’ясо з хрусткою скоринкою викладаємо на паперовий рушник. На розігріту сковороду викладаємо мариновану цибулю та моркву, наливаємо апельсиновий маринад. Додаємо вершки та на середньому вогні випарюємо зайву рідину 20 хвилин. Моркву з цибулею викладаємо на тарілку, зверху кладемо апетитні та хрусткі шматочки індички.
М’ясо поливаємо апельсиновим соусом і прикрашаємо гострим перчиком. Хрумке м’ясо індички з соусом готове, кличемо рідних за стіл і насолоджуємося простою і дуже смачною стравою. Смачного!