Ніжний і хрумкий сендвіч з незрівнянною начинкою від якої просто течуть слинки. Ситний, апетитний сніданок або смачне рішення взяти з собою як перекушування в дорогу або на обід.
Обов’язково приготуйте за нашим рецептом бутерброд з тунцем і переконайтеся самі наскільки це смачно!
Інгредієнти:
- Тунець консервований – 100 г
- Консервована квасоля – 1 ст. ложка
- Хліб
- Зелена цибуля – 2 шт
- Вершкове масло – невеликий шматочок
- Сир моцарела для піци – 70 г
- Майонез
Приготування:
На вершковому маслі обсмажуємо з двох боків скибочки хліба. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, на крупній тертці натираємо сир. З’єднуємо сир із цибулею, додаємо консервований тунець і одну столову ложку майонезу. У начинку додаємо одну столову ложку консервованої квасолі і все добре виминаємо в однорідну масу.
Ароматною начинкою рясно намазуємо шматочок хліба, зверху накриваємо другим шматочком хліба і відправляємо бутерброд на сковороду трохи прогрітися. Прогріваємо на невеликому вогні під кришкою приблизно по 2 хвилини з кожного боку. І подаємо до столу!
Смачного!