Нове

Хруст і ніжність у кожному шматочку: сендвіч з тунцем на сніданок

Ніжний і хрумкий сендвіч з незрівнянною начинкою від якої просто течуть слинки. Ситний, апетитний сніданок або смачне рішення взяти з собою як перекушування в дорогу або на обід.

Обов’язково приготуйте за нашим рецептом бутерброд з тунцем і переконайтеся самі наскільки це смачно!

Інгредієнти:

  • Тунець консервований – 100 г
  • Консервована квасоля – 1 ст. ложка
  • Хліб
  • Зелена цибуля – 2 шт
  • Вершкове масло – невеликий шматочок
  • Сир моцарела для піци – 70 г
  • Майонез

Приготування:

На вершковому маслі обсмажуємо з двох боків скибочки хліба. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, на крупній тертці натираємо сир. З’єднуємо сир із цибулею, додаємо консервований тунець і одну столову ложку майонезу. У начинку додаємо одну столову ложку консервованої квасолі і все добре виминаємо в однорідну масу.

Ароматною начинкою рясно намазуємо шматочок хліба, зверху накриваємо другим шматочком хліба і відправляємо бутерброд на сковороду трохи прогрітися. Прогріваємо на невеликому вогні під кришкою приблизно по 2 хвилини з кожного боку. І подаємо до столу!

Смачного!

Нове

Популярне