Часу на приготування йде зовсім небагато, та й продукти мінімальні.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку тарілку вливаємо яйця, всипаємо цукровий пісок (перемішаний з ваніліном) і збиваємо п’ять хвилин міксером до пишної маси.
Наливаємо молоко, розтоплене вершкове масло і знову збиваємо міксером.
Всипаємо борошно у два прийоми, перемішуючи міксером.
На суху сковороду викладаємо 1-1,5 столові ложки тіста. Розрівнюємо по сковороді та обсмажуємо до золотистості з обох боків. Робимо таким чином із усім тістом.
Потім кожен млинець загортаємо в трубочку. Посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…