Рецепти

Хрумкі вафельні трубочки: готуємо без вафельниці – на сковороді

Часу на приготування йде зовсім небагато, та й продукти мінімальні.

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 штуки
  • Цукор – 100 г
  • Молоко – 120 мл
  • Вершкове масло – 100 г
  • Борошно – 200 г
  • Ванілін – щіпка

Приготування:

У глибоку тарілку вливаємо яйця, всипаємо цукровий пісок (перемішаний з ваніліном) і збиваємо п’ять хвилин міксером до пишної маси.

Наливаємо молоко, розтоплене вершкове масло і знову збиваємо міксером.

Всипаємо борошно у два прийоми, перемішуючи міксером.

На суху сковороду викладаємо 1-1,5 столові ложки тіста. Розрівнюємо по сковороді та обсмажуємо до золотистості з обох боків. Робимо таким чином із усім тістом.

Потім кожен млинець загортаємо в трубочку. Посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

 

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…