Часу на приготування йде зовсім небагато, та й продукти мінімальні.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 штуки
- Цукор – 100 г
- Молоко – 120 мл
- Вершкове масло – 100 г
- Борошно – 200 г
- Ванілін – щіпка
Приготування:
У глибоку тарілку вливаємо яйця, всипаємо цукровий пісок (перемішаний з ваніліном) і збиваємо п’ять хвилин міксером до пишної маси.
Наливаємо молоко, розтоплене вершкове масло і знову збиваємо міксером.
Всипаємо борошно у два прийоми, перемішуючи міксером.
На суху сковороду викладаємо 1-1,5 столові ложки тіста. Розрівнюємо по сковороді та обсмажуємо до золотистості з обох боків. Робимо таким чином із усім тістом.
Потім кожен млинець загортаємо в трубочку. Посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!