Нове

Хрумкі вафельні трубочки: готуємо без вафельниці – на сковороді

Часу на приготування йде зовсім небагато, та й продукти мінімальні.

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 штуки
  • Цукор – 100 г
  • Молоко – 120 мл
  • Вершкове масло – 100 г
  • Борошно – 200 г
  • Ванілін – щіпка

Приготування:

У глибоку тарілку вливаємо яйця, всипаємо цукровий пісок (перемішаний з ваніліном) і збиваємо п’ять хвилин міксером до пишної маси.

Наливаємо молоко, розтоплене вершкове масло і знову збиваємо міксером.

Всипаємо борошно у два прийоми, перемішуючи міксером.

На суху сковороду викладаємо 1-1,5 столові ложки тіста. Розрівнюємо по сковороді та обсмажуємо до золотистості з обох боків. Робимо таким чином із усім тістом.

Потім кожен млинець загортаємо в трубочку. Посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

 

Нове

Популярне