Сьогодні ділюся з Вами рецептом хрусткого молочного печива. Виходить набагато смачніше, ніж магазинне, та й готується дуже швидко, легко та з мінімальних продуктів (які завжди є вдома).
Інгредієнти:
- Молоко – 65 мл
- Вершкове масло – 50 г
- Цукрова пудра – 60 г
- Борошно – 230 г
- Розпушувач – 5 г
Приготування:
У глибоку тарілку вливаємо молоко та додаємо цукрову пудру. Просіюємо борошно, додаємо розпушувач, ванілін (за смаком та бажанням) і викладаємо вершкове масло. Добре все перемішуємо руками і замішуємо тісто. Накриваємо тісто пакетом і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Робочий стіл посипаємо борошном і викладаємо тісто. Розкочуємо пластом і обрізаємо краї.
Вирізаємо прямокутники і перекладаємо на лист з пергаментом. Робимо проколи виделкою.
Випікаємо п’ятнадцять хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!