Як додатково прикрасити салати та інші страви? Ділюсь лайвхаком! Класна та прикольна ідея для тих, хто любить смачну та красиво прикрашену їжу на столі.
Готується картопля пай швидко з мінімуму інгредієнтів та дуже сподобається дітям.
Інгредієнти:
- Картопля
- Рослинна олія
- Сіль
- Перець
Приготування:
На тертці для корейської моркви натираємо (поперек) бульби картоплі, щоб вийшла коротка соломка. Терту картоплю промиваємо холодною водою, щоб позбутися зайвого крохмалю. Промиту соломку викладаємо на рушник, щоби просушити від зайвої вологи. У сотейник наливаємо олію і прогріваємо до 180 градусів.
Терту картоплю обсмажуємо частинами (олія має повністю покривати картоплю). Соломку смажимо до золотистого кольору і викладаємо на серветку, щоб стік зайвий жир.
Картопля пай готова! Можна до смаку посолити і додати перець. Прикрашайте апетитною соломкою салати або просто хрустіть зі смаком.
Смачного!